TUOTEMERKIT

TUOTEMERKIT

Meille tärkeintä ovat lapset. Valikoimissamme on vastuullisten valmistajien laadukkaita leluja ja lastentarvikkeita - tuttuja ja luotettavia tuotemerkkejä. Tuoteturvallisuus on meille ykkösasia. Meille on tärkeää myös ekologisuus. Se, että tuotteen koko elinkaaressa otetaan huomioon ympäristö ja kestävä kehitys. Ostamme tuotteita valmistajilta, jotka jakavat nämä arvot ja jotka myös aktiivisesti seuraavat, että tämä tavoite toteutuu. Meidän ja edustamiemme yritysten arvomaailmaan kuuluu myös se, että työntekijöistä pidetään huolta. Kun kaikki tehdään oikein saadaan tuote, joka kestää aikaa, on hauska, opettavainen ja hyvännäköinen. Turvallinen käyttää ja leikkiä ja myös ympäristölle ystävällinen. Tuote, jonka voi hyvällä omallatunnolla hankkia. Edustamiemme tuotemerkkien parissa lapsesi on turvallista viettää aikaa, oppia ja kasvaa. Olla lapsi.

HUOM! TUOTEMERKIT-OSIO ON TYÖN ALLA.

Lisäämme tähän osioon edustamiamme tuotemerkkejä sitä mukaa kun saamme niiden sivut valmiiksi. Kaikki myymämme tuotteet löytyvät tällä hetkellä tuoteryhmät ja ikäryhmät -valikkojen kautta. Kun tuotemerkit-osio valmistuu, saatte sen kautta enemmän tietoa edustamistamme tuotemerkeistä. Kiitämme kärsivällisyydestä!


Ailefo

Ailefo

Ailefo on tanskalainen vegaaninen muovailuvaha, jonka ainesosat ovat elintarvikekäyttöön hyväksyttyjä. Turvallinen pienillekin lapsille.

A Little Lovely Company

A Little Lovely Company

A Little Lovely Company tekee jokaisesta päivästä pikkuriikkisen ihanamman ja tuo iloa yksilöllisestä sisustamisesta kiinnostuneille.

Anthony Peters

Anthony Peters

Anthony Peters Manufacturing on ekologisten ja turvallisten askartelutarvikkeiden ja -tuotteiden valmistaja.

Arklu

Arklu

Arklu on irlantilainen palkittua Lottie-nukkesarjaa valmistava yritys, joka rohkaisee lapsia olemaan lapsia ja uskomaan itseensä.

Brio

Brio

BRIO - leikin riemua vuodesta 1884. Vastuullisesti tuotettuja, iättömiä tuotteita, jotka vetoavat sukupolvesta toiseen.

Fortnite

Fortnite

Laadukkaat Fortnite lisenssituotteet suomalaisesta verkkokaupasta. Fortnite figuurit, pehmot ja muut fanituotteet.

HAPE

HAPE

HAPE - palkittu saksalainen leluvalmistaja. Vastuullisesti tuotettuja, turvallisia ja hauskoja leluja kivoihin leikkihetkiin vuodesta 1986.

Lottie

Lottie

Lottie syntyi lasten, vanhempien, lastenpsykologien ja lelualan ammattilaisten yhteistyönä. Palkittu, lapsen kokoinen nukkesarja.

NAMAKI

NAMAKI

Namaki - dermatologisesti testatut, luonnonmukaiset ja turvalliset tuotteet naamiaisiin ja meikkileikkeihin!

PATCH

PATCH

PATCH biohajoava bambulaastari. Hypoallerginen liima, ei parabeeneja, muovia, silikoinia tai lateksia. Vegaaninen, ei testattu eläimillä.

Plan Toys

Plan Toys

Plan Toys - palkittuja puuleluja, jotka tukevat lapsen eri kehitysvaiheita. Ekologisia, kehittäviä, turvallisia ja kestäviä.

Skip Hop

Skip Hop

Skip Hop tuotteet lastenhoitoon, ruokailuun, leikkimiseen, nukkumiseen ja reissaamiseen. Toimivat tuotteet lapsiperheen arkea helpottamaan!


Powered by Powered by