Dinosaurus figuuri - Bullyland Museum Line Stegosaurus


Dinosaurus figuuri - Bullyland Museum Line Stegosaurus

Tuotetta on varastossa. Toimitusaika 2-3 arkipäivää.

20,00 €
18,30


Stegosaurus on kreikkaa ja tarkoittaa "panssaroitua liskoa". Nimi annettiin, koska stegosauruksella oli raskaita panssarilevyjä koko selän mitalta. Se tunnetaan myös eräänä tyhmimmistä dinosauruksista, koska sillä oli erittäin pienet aivot verrattuna sen kokoon. Keskikokoinen stegosaurus oli noin 9 m pitkä ja vajaat kolme metriä korkea. Stegosaurus painoi noin 2 000 kg. Stegosauruksen silmiinpistävin piirre oli panssarilevyjen rivi sen selässä. Levyt saattoivat olla jopa 75 cm pitkiä.

Lähde: http://fi.wikibooks.7val.com/wiki/Wikijunior_Dinosaurukset/Stegosaurus 

 

Hyppää seikkailuun!

Esihistoriallisen maailman suurimmat saalistajat vievät sinut hurjiin seikkailuihin! Mielikuvitus liikkeelle ja lastenhuone muuttuu esihistorialliseksi maailmaksi, jossa jättikokoiset kasvissyöjät ja hirmuiset lihansyöjät taistelevat olemassaolostaan.

Upeat, Bullyland dinosaurus figuurit sopivat sekä leikkeihin että keräiltäviksi.

Laadukas viimeistely herättää muinaiset jättiläiset henkiin ja lastenhuone muuttuu kuin taikaiskusta esihistorialliseksi seikkailuksi. Dinosaurus fani saa näistä dinoista huipputason kokoelman, joka kestää aikaa ja säilyy vielä omille lapsillekin. Mukana pieni englanninkielinen tietovihkonen. 

  • figuurin koko: 22,5 cm x 12,5 cm
  • keräilynumero: 61470 
  • käsinmaalattu

Kerää koko esihistoriallinen sarja!

Ikäsuositus: 3 v +

 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: 10 - 15 v, 15 +, 3 - 6 v, 6 - 10 v, DINOSAURUKSET, PIHALELUT
Powered by Powered by