LELUJA & MUUTA KIVAA

LELUJA & MUUTA KIVAA

Lämpimästi tervetuloa meille!

Meillä kaikki lähtee lapsesta. Siitä, että lapsella on lelunaan tuote, joka on valmistettu turvallisista, myrkyttömistä materiaaleista. Että lelu kestää ja että sen suunnittelussa on otettu huomioon lapsen ikä ja se, että lelu on paitsi hauska, myös kehittävä. Me emme myy krääsää emmekä hetkisen pinnalla olevia hittileluja, me kannamme huolta myös ympäristöstä. Me inhoamme sitä muovisälää, jota lapsille joka taholta tuputetaan. Me panostamme luonnollisiin materiaaleihin ja ekologisuuteen sillä olemme huomanneet, että niille valmistajille, joille materiaalien ja tuotannon vastuullisuus on tärkeää, on tärkeää myös se lapsi. Me olemme täällä sitä varten, että sinä voit olla varma siitä, että lapsesi leikkii hyvällä lelulla.

Meillä ei ole tyttöjen tai poikien leluja, meillä on vain leluja. Leikkiäkseen lelulla, lapsen ei tarvitse olla tyttö tai poika, lapsen tarvitsee vain leikkiä. Meillä jaotellaan vain iän mukaan.

Tilaat meiltä minkä tuotteen tahansa, tilaat tuotteen, joka ensinnäkin on virallinen lisenssituote, mutta myös vastuullisen valmistajan suunnittelema, testaama ja valmistama. Tuote, joka kestää ja jonka voi hyvällä omallatunnolla hankkia. Ja kun sitä ei teillä enää tarvita, ehkä laitat sen kiertoon sillä siitä riittää iloa vielä seuraavillekin käyttäjille.

Kun käyt meillä, sinua varten on oma ihminen. Hän hoitaa meillä kaikki sinun asiasi. Häneltä voit kysyä, jos joku mietityttää, kertoa tuotetoiveita ja vinkkejä, hän neuvoo ja opastaa. On niin paljon mukavampaa, kun on oma ihminen :) Meilläkin ollaan äitejä, isiä, mummoja ja pappoja ja tiedetään missä mennään ja välillä ollaan ihan pihalla. Joten vertaistukea ja kokemusta löytyy lähtöön kuin lähtöön :)

Tervetuloa meille, tervetuloa hauskaan ja helppoon lapsiperhe arkeen! Aloita seikkailu vaikka täältä, leluista ja muusta kivasta. Sivun yläosan valikosta voit jatkaa sen jälkeen meihin tutustumista.

Klikkaa ja hyppää mukaan!


IKÄRYHMITTÄIN

IKÄRYHMITTÄIN

Meiltä löydät ekologiset ja tutkitusti turvalliset laatulelut riemukkaisiin leikkihetkiin.

TUOTERYHMITTÄIN

TUOTERYHMITTÄIN

Meiltä löydät ekologiset ja tutkitusti turvalliset laatulelut riemukkaisiin leikkihetkiin.


Powered by Powered by